ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)

mba fb profile

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: "Διοίκηση Επιχειρήσεων - Master in Business Administration (MBA)" με τρεις κατευθύνσεις:


a) "Διοίκηση" (Management)
b) "Μάρκετινγκ" (Marketing)
c) "Ψηφιακό Επιχειρείν" (Digital Business)

 

Μήνυμα Διευθυντή ΠΜΣ

agiovanis photoΑγαπητοί υποψήφιοι φοιτητές/ Αγαπητές υποψήφιες φοιτήτριες,

Καλώς ήλθατε! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αφιερώσατε χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Καθώς η παγκόσμια αλληλεξάρτηση συνεχίζει να εξελίσσεται μέσω του διεθνούς εμπορίου, της διεθνοποίησης της λειτουργίας των εταιρειών σε ένα περιβάλλον δραματικών αλλαγών, που επιφέρουν κοινωνικοί,  τεχνολογικοί και οικονομικοί παράγοντες, αυξάνεται η ανάγκη για ένα ισχυρό ολοκληρωμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό χρειάζονται ταλαντούχοι, καινοτόμοι και με στρατηγικές ικανότητες  διοικητικοί ηγέτες, που μπορούν να καθοδηγήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, τόσο σε περιόδους ευημερίας, όσο και σε συνθήκες υψηλής αβεβαιότητας και αστάθειας.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη αποτελεσματικών ηγετών, με επιχειρηματική νοοτροπία και συνεργατικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Για το σκοπό, αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλα δομημένο για να σας παρέχει την ευκαιρία ανάλυσης των αγορών και εξοικείωσης με το επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ, παράλληλα, σας εξοπλίζει με τη δυνατότητα εξειδίκευσης, μέσω των προσφερόμενων κατευθύνσεων στις γνωστικές περιοχές της Διοίκησης, του Μάρκετινγκ και του Ψηφιακού Επιχειρείν, για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις σ’ αυτήν την παγκόσμια κοινωνία. Επιπλέον προσφέρει στους φοιτητές / στις φοιτήτριές του δυνατότητες συμμετοχής σε επιπρόσθετες  επιμορφωτικές δραστηριότητες για την ενίσχυση των επιστημονικών τους γνώσεων και των διοικητικών τους δεξιοτήτων όπως: σεμινάρια, εταιρικές επισκέψεις, ημερίδες, συμμετοχή σε επιστημονικούς φορείς κλπ.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σκοπός μας δεν είναι μόνο να εφοδιάσουμε τους/τις φοιτητές/τριες μας με τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες για να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους, αλλά και να τους βοηθήσουμε να γίνουν στρατηγικοί στοχαστές και ηγέτες που προσθέτουν αξία στην κοινότητά τους σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Δεσμευόμαστε να χτίσουμε τους επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο.

Παρακαλούμε να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε το πρόγραμμά και εάν έχετε ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απόστολος Γιοβάνης
Καθηγητής Διοίκησης Μάρκετινγκ
Διευθυντής ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τελευταια Νεα

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 698 742 0490

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top